VV Fanni elrablóját zavarja, hogy csúnyán néznek rá az emberek

Forrás: Facebook/Origo -
B.László VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
B.László heti egy alkalommal 3 órára elhagyhatja otthonát, ami pont elegendő arra, hogy elintézze a bevásárlást, és segédkezzen a nagymamájánál. 

László azonban nem szívesen megy emberek közé, mert úgy érzi, felismerik az emberek Dunaújvárosban, és mindenki azt hiszi, ő ölte meg a máig tisztázatlan körülmények között elhunyt VV Fannit.

"Két és fél év után ez egy teljesen új impulzus László számára, hogy utcára mehet, s természetesen egy ilyen helyzetben a szabad ég jót tesz az ember lelkének, de László inkább a kertben, mintsem az utcán tölti az időt ilyenkor. Többször úgy érezte a közértben, hogy felismerik, hogy szúrós, gyűlölködő tekinteteket kap, sokan gyilkosnak hiszik, s ez nagyon megviseli" - mesélte László nagybátyja, dr. Brodmann Péter, aki szerint unokaöccse csak képzeleg.

B.L. emberölés bűntette, VV Fanni, Novozánszki Fanni, 2020.01.07. Fotó: Polyák Attila - Origo

"A legtöbb helyen maszkot kell viselni, némi túlzással a rokonok sem ismerik fel egymást, úgyhogy azt gondolom, ez inkább egy belső szorongás a vádlott részéről, amire bármennyire is szeretem, sajnos azt kell mondjam: a saját hülyeségének köszönheti" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.