Hat éve zaklatja a 27 éves lányt, Lengyel Fiorellát, mégis szabadlábon van

Forrás: Shutterstock -
Lengyel Fiorella zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lengyel Fiorellát 21 éves kora óta zaklatja egy férfi: üzeneteket küld neki, követi, emiatt pedig folyamatos stresszben és félelemben él.Illusztráció.Forrás: Shutterstockmiddleon24001600Fiorella egy kávézóban dolgozott hat évvel ezelőtt, ahol a zaklató törzsvendég lett. Akkor kezdődött minden. Később a lány feljelentést tett, a bíróság pedig 2 év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a férfit. Ő azonban nem állt le, a lány húgát is zaklatni kezdte, majd Fiorella barátját össze is verte egyszer. Akkor elvitték a rendőrök, de ahogy akkor, a most májusi őrizetbe vételt követően is szabadon távozhatott - írja a Blikk.  

Lengyel Fiorellát 21 éves kora óta zaklatja egy férfi: üzeneteket küld neki, követi, emiatt pedig folyamatos stresszben és félelemben él.

Illusztráció. Forrás: Shutterstock

Fiorella egy kávézóban dolgozott hat évvel ezelőtt, ahol a zaklató törzsvendég lett. Akkor kezdődött minden. Később a lány feljelentést tett, a bíróság pedig 2 év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a férfit. Ő azonban nem állt le, a lány húgát is zaklatni kezdte, majd Fiorella barátját össze is verte egyszer. Akkor elvitték a rendőrök, de ahogy akkor, a most májusi őrizetbe vételt követően is szabadon távozhatott - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.