Molnár Anikó ellen jogi lépéseket tesz Gesztesi Károly özvegye, Nikoletta

Forrás: FEM3 -
nyughely özvegy Gesztesi Károly Molnár Anikó sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó közzétett fotókat arról, hogy elhanyagoltnak találta Gesztesi Károly sírját, ezért ő maga tette rendbe. A képek nagy botrányt kavartak, és bár eljárást nem indít a rendőrség a celeb ellen, Gesztesi özvegye nem hagyja annyiban a dolgot. 

Folytatódik a Molnár Anikó körüli botrány, melyet az váltott ki, hogy közzétett képeket Gesztesi Károly sírjáról, melyet elhanyagoltnak talált, és leírta, ő és a barátnője rendbe tették a nyughelyet. A színész özvegye, Nikoletta felháborodott és feljelentést tett. Sérelmezi ugyanis, hogy a család engedélye nélkül nyúltak a sírhoz, ráadásul azt a látszatot keltette, mintha ők nem törődnének a nyughellyel. Mára kiderült, hogy a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nem indít eljárást Anikó ellen, de az özvegy nem hagyja ennyiben a dolgot.

Molnár Anikó ügyének még nincs vége Forrás: FEM3

"Polgári peres ügyet fog kezdeményezni Molnár Anikó ellen, becsületsértés miatt. Úgy érzi a család, hogy senkinek sincs joga a szerettük síremlékét megbolygatni" - mondta a Borsnak a család egyik barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.