Nyolc év börtön után szabadult, ám Portik volt sofőrje könnyen újra rács mögött találhatja magát

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
gyilkosság Portik Tamás börtön Prisztás József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc év börtön után szabadult H. István, akit Prisztás József milliárdos vállalkozó megölésének vádja alól mentett fel a Fővárosi Törvényszék. Portik Tamás egykori sofőrje azonban nem nyugodhat meg teljesen, hiszen az ügyészség fellebbezett. 

H. István a Blikk információi alapján könnyen visszailleszkedett a társadalomba, egy munkaerőközvetítő cégnél kapott irodai munkát, stresszlevezetésként pedig eredeti szakmájához nyúl, és családjának főzöcskézik.

Prisztás József 1996-os meggyilkolása miatt, felbujtóként elítélt és jogerősen kiszabott börtönbüntetését töltő P. Tamás elsőrendű vádlott monitoron keresztül figyeli a bűnténynek a Fővárosi Törvényszéken megtartott perújítási tárgyalását Forrás: MTI/Kovács Tamás

Nyolc évet ült börtönben a milliárdos vállalkozó, Prisztás József megölése miatt, ám nemrég felmentették a vádak alól. Jelenlegi szabadsága azonban lehet, hogy csupán időleges, mivel a másodfokú tárgyalás következménye az is lehet, hogy ismét visszakerül a börtönbe.

nagyon bízik benne, hogy soha többé nem kell visszamennie a börtönbe, de annyi igazságtalanság történt már vele az eljárás alatt, hogy igazán semmin nem lepődhet meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.