Három kutat is átnéztek a búvárok, nem találták Madeleine McCann holttestét

gyilkosság holttest gyerekrablás Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több kutat is átnéztek a rendőrök és a búvárok annak a portugál falunak a közelében, ahol Christian Brückner, Madeleine McCann feltételezett gyilkosa nyaralt. Egyelőre semmit sem találtak.

A 2007-ben eltűnt Madeleine McCann holtteste után kutatott a portugál rendőrség. Az emberrabblás és a gyilkosság gyanúsítottja Christian Brückner. A testet egyelőre azonban nem találják.

A búvárok három kutat is átnéztek a környéken, közel ahhoz a városhoz, ahol Maddie nyaralt szüleivel, illetve három percre a Boca do Rio strandtól, ahol többen látták Christian Brückner kocsiját akkoriban.

Madeleine McCann a rendőrség szerint már nincs életben.

A 15 tagú csapat 12 órán át kutatta át a környéket a holttest után, de semmit sem találtak. A rendőrség bejelentette, bizonyítékuk van arra, hogy a kislány meghalt, és Brückner volt a tettes - írta a The Sun.

Állítólag a gyanúsított nem egyedül követte el a gyerekrablást és a gyilkosságot, volt egy bűntársa is. Brückner jelenleg börtönbüntetését tölti Németországban egy 72 éves nő megerőszakolásáért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.