Elvis Presley unokája drog és alkoholfüggő lett miután szakított a szcientológiával

Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Mjt -
Elvis Presley öngyilkos öngyilkosság Benjamin Keough szcientológia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkos lett Elvis Presley unokája, Benjamin Keough fejbe lőtte magát. Kiderült, a férfi komoly drog és alkoholproblémákkal küzdött, melyek azután kezdődtek, hogy édesanyjával kiléptek a szcientológiai egyházból.

Saját kezével vetett véget életének Lisa Marie Presley 27 éves fia, Benjamin főbe lőtte magát.
Elvis unokája, mint kiderült, komoly drog- és alkoholproblémákkal küzdött.

Édesanyja és a gyerekek hosszú évekig a szcientológia tanai szerint éltek, ám 2014-ben Lisa Marie Presley összeveszett az egyház fejével, David Miscavige-dzsel. Ezután gyerekeivel, Benjaminnal és Riley-val kiléptek az egyházból - írta a Page Six.

Saját kezével vetett véget életének Lisa Marie Presley 27 éves fia, Benjamin Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Mjt

A fiú kezdett rászokni a káros szenvedélyekre, többször is beszélt arról, hogy nem könnyű azoknak, akik egész gyerekkorukban a szcientológia szerint éltek, hiszen később felnőttként sokan rossz útra térnek a szigorú szabályok után.
Emiatt alakulhattak ki nála is a súlyos függőségek, állítólag az utóbbi időben már nem igen voltak tiszta pillanatai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.