Törött sörösüveggel akarta megölni párját egy dunaújvárosi férfi

Forrás: Shutterstock -
megölte Dunaújváros sörösüveg üvegdarab gyilkossági kísérlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emberölés bűntettének kísérlete miatt emeltek vádat a férfi ellen, aki egy dunaújvárosi lépcsőházban akarta megölni a párját egy törött üvegdarabbal.

A vádlott férfi és a sértett között korábban szerelmi kapcsolat volt, aminek a nő véget akart vetni, ezt azonban a férfi nem tudta elfogadni. A vádlott 2019. szeptember 8-án este egy buszmegállóban várta a munkából hazaérkező sértettet, akit otthonáig követett. A lépcsőházban egy magával vitt sörösüveg csonkjával egy alkalommal megszúrta a párja nyakát. A nőnek sikerült megvédenie magát a további szúrásoktól, és elmenekült a helyszínről. A sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de az elkövető által használt eszköz alkalmas volt az élet kioltására. Az előkészítő ülésen a férfi, aki addig tagadta tettét, beismerő vallomást tett és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról, valamint bocsánatot kért a sértettől, amit a nő elfogadott. A Székesfehérvári Törvényszék az ügyészség által indítványozott 3 év börtönbüntetést és 3 év közügyektől eltiltást szabott ki vele szemben. Az ítélet ellen a vádlott és védője enyhítésért fellebbeztek - írja az ügyészség.hu

Törött sörösüveggel akarta megölni párját egy dunaújvárosi férfi (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.