Keeley Bunker számára szörnyű véget ért egy bulizós este. A lány barátnője egyik ismerősével ment haza, aki megerőszakolta, és megölte őt, majd a tóba dobta a holttestét.

Tavaly szeptemberben történt a megrázó eset, a tárgyalásokra most került sor.
Keeley Bunker Birminghamben bulizott a barátaival egy koncerten, itt ismerte meg Wesley Streete-t, akit egy barátnője mutatott be neki.

A társaság a koncert után egy szórakozóhelyre ment, ahol meglehetősen sokat ittak, majd innen indultak haza. Barátnője ugyan felajánlotta Keeley-nek, hogy aludjon nála, ám ő Wesley-vel tartott, mivel közel laktak egymáshoz.

Ezután viszont a húszéves lánynak nyoma veszett, nem jelent meg másnapi állásinterjúján. A család és a rendőrség elkezdték keresni. A nagybátyja találta meg a tó tetején lebegve, letolt bugyival és nadrággal - írta a Daily Mail.

A vizsgálat során kiderült, hogy megfojtották és megerőszakolták. Wesley tagadta a vádakat, ám a térfigyelő kamerák rögzítették, hogy ő volt a tettes. A férfit egyébként korábban már elítélték kétszer szexuális erőszak, háromszor szexuális zaklatás, egyszer pedig gyermekkel való szexuális visszaélés miatt.