Pártos Csilla eldöntötte, nem megy el Szűcs Lajos temetésére

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA -
halál temetés Pécsi Ildikó Szűcs Lajos Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pártos Csilla és volt férje, valamint anyósa, Pécsi Ildikó között évek óta komoly jogi harc dúl, ami nem tett jót a családi kapcsolatoknak. Bár Szűcs Lajost apjaként szerette a kialakult vita ellenére is, a jógaoktató most úgy döntött, jobb, ha nem vesz részt a temetésen. 

Pécsi Ildikó férje, az olimpiai bajnok Szűcs Lajos életének 77. évében távozott az élők sorából hosszú betegség után. Az egykori sportolót sokan szeretnék elkísérni utolsó útjára, de az már biztosnak látszik, hogy volt menye nem lesz ott a temetésen. Pártos Csilla és volt férje, valamint anyósa, Pécsi Ildikó között ugyanis évek óta csúnya jogi harc folyik, ami miatt teljesen elmérgesedett köztük a viszony. Ugyan a jógaoktató apjaként szerette a kialakult vita ellenére is Szűcs Lajost, jobbnak látja, ha nem vesz részt a temetésen.

Pártos Csilla nem megy el Szűcs Lajos temetésére Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

"Nagyon elharapózott köztük a vita az évek folytán, semmi meglepő nincs abban, hogy Csilla távol marad. Talán ez a legészszerűbb döntés ebben a helyzetben. Mindenkinek elég nagy fájdalom Lajos elvesztése, senki sem szeretné tetézni a bajt. Ildikó eddig sem bocsátott meg, ezután sem fog" - mondta a Blikknek a család barátja.

Összeomlott férje halála után Pécsi Ildikó: "Nem tudom, hogyan élek így tovább"

Összetört a férjét gyászoló Pécsi Ildikó. A színésznő egészségi állapotát orvos ellenőrzi rendszeresen. Elmondta, hogyan éli meg ezeket a napokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.