Aurelio megszólalt Weisz Fanniék válásával kapcsolatban: az egykori szépségkirálynő tette mi férje szűrét

Forrás: Instagram, Aurelio -
Hajmásy Péter Weisz Fanni válás Aurelio Caversaccio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu is megírta, Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter kapcsolata véget ért. A felek közösségi oldalaikon szép szavakkal búcsúztak egymástól.

Állítják, nem egy harmadik fél vetett véget a kapcsolatuknak, egyszerűen csak kihűlt a szerelem Weisz Fanni és férje között.

A fiatal lány a hírek szerint már visszaköltözött édesanyjához, akivel a házassága miatt romlott meg a kapcsolata, Péter pedig a barátaival vigasztalódik a Balatonnál.

VV Aurelio Forrás: Instagram, Aurelio

Aurelio Caversacciot jó barátság fűzi az egykori párhoz, a Nyerő Páros forgatása alatt lettek jóban. Az egykori VV győztest letaglózta a szakítás ténye. Elárulta, hogy Fanni tette ki Péter szűrét.

"Engem sokkolt, amikor megtudtam, hogy szétmentek. Borzasztóan sajnálom, igazi hollywoodi álompárnak láttam őket. Szerintem a jóisten is egymásnak teremtette ezt a két embert, és még reménykedem, hogy ez nem végleges szakítás. Volt, hogy együtt síeltünk, nyaraltunk, edzettünk, nagyon megkedveltem őket.

A szakításuk hírére azonnal írtam nekik. Én úgy tudom, nem Peti volt a döntéshozó, úgyhogy mondtam is neki, drukkolok, hogy Fanni meggondolja magát.

De tudom, milyen egy szakítás után, ilyenkor idő kell. Ráadásul ők nemcsak jegyesek voltak, mint mi Dominikával, hanem házasok" – mondta Aurelio a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.