Gábor Zsazsa özvegye Budapestre költözik, hogy teljesítse a néhai díva végakaratát

Forrás: Northfoto -
Frederic von Anhalt Budapest Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsa kívánsága az volt, hogy Budapesten, apja mellett helyezzék őt örök nyugalomra, eddig azonban ez nem teljesülhetett. Özvegye, Frédéric von Anhalt mindent megtesz azért, hogy teljesíthesse a néhai díva akaratát.

Gábor Zsazsa 2016 decemberében távozott az élők sorából, utolsó kívánsága az volt, hogy édesapja mellett nyugodhasson, eddig azonban özvegyének ezt nem sikerült teljesítenie. Úgy tűnik viszont, hogy már nem kell sokat várni arra, hogy a néha díva akarata teljesüljön, de nem teljesen úgy, ahogy azt Gábor Zsazsa szerette volna.

Úgy nem teljesíthető Gábor Zsazsa kívánsága, ahogy azt a néhai dív szerette volna Forrás: Northfoto

"

Budapesten szeretne nyugodni, az urnája csak akkor kerülhet ide, ha előbb én bizonyítom, hogy életvitelszerűen itt tartózkodom.

Blikknek
Bevallom, az is megfordult a fejemben, hogy az urnát Los Angelesből Budapestre csempészem, de biztos vagyok benne, hogy rajtakapnának, és az nem lenne Zsazsa emlékéhez méltó"

A herceg meg is látogatta már a sírhelyet, ekkor szembesült azzal, hogy nemcsak Gábor Zsazsa apja nyugszik itt, hanem a második felesége is. "Én most vagyok itt első ízben. Zsazsával többször is jártunk Magyarországon, de sosem kérte, hogy menjek ki vele a temetőbe. Annyit tudtam, hogy az apjának volt barátnője, de azt nem, hogy el is vette, és hogy 17 évvel a halála után fölé temetkezett, de így már értem, Zsazsa miért mondta, hogy az apja mellett szeretne nyugodni" - mondta a herceg, aki felkereste a temetkezési ügyekben illetékes főrabbit.

Helyhiány miatt arra sajnos nincs lehetőség, hogy néhai Gábor Vilmos és neje nyughelye mellett biztosítsunk sírhelyet néhai Gábor Sára számára,

Elismerem, nem szívesen veszek búcsút a feleségem földi maradványától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.