Meghalt egy hatéves kisfiú Nagyváradon: szíven szúrták

Forrás: Shutterstock -
halál kisfiú Nagyvárad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szíven szúrtak egy hatéves kisfiút Nagyváradon. A szülők szerint baleset történt, az ügyészség szerint azonban gyilkosság. 

Az édesanya riasztotta a mentőket pénteken, azt állította a helyszínelőknek, hogy a gyermekek otthon játszottak, a kisfiú ráesett az asztalra, így állt a mellkasába az éles kés. A gyermeket a sürgősségíre szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.

Szíven szúrták a hatéves kisfiút - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A törvényszéki ügyészség főügyésze, Alin Leucea azt mondta, gyilkosság miatt indítottak eljárást, mivel a szülőtől hallott verzió enyhén szólva is gyanús - írja a Blikk a Főtér nyomán.

Egyelőre az sem tisztázott, hogy a szülők otthon voltak-e akkor, amikor a tragédia történt, vagy egyedül voltak otthon a gyerekek. Azt sem zárják ki, hogy a kisfiút az egyik nagyobbik testvére szúrta le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.