Tragikus autóbalesetben elhunyt a fiatal magyar focista

Forrás: Shutterstock -
focista autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedd hajnalban szörnyű autóbaleset történt, ebben veszítette életét a fiatal magyar focista, Kovács Ferenc Gyula. A magyar labdarúgó 19 éves volt.

Kovács Ferenc Gyula kedd hajnalban hunyt el, egy tragikus autóbaleset következtében. A magyar focista mindössze 19 éves volt, egyesülete tudatta a szörnyű hírt.

"Ledöbbenve és megrendülten fogadtuk a hírt, hogy Egyesületünk egyik fiatal labdarúgóját Kovács Ferenc Gyulát, ahogy mi ismerhettük Fecót, ma hajnalban tragikus autóbaleset érte, és sajnálatos módon életének 19-ik esztendejében távozott közülünk....
Aki ismerhette őt tudta, hogy egy végtelenül szorgalmas, tisztelet tudó, jó kedélyű és vidám természetű ember, aki igazi csapatjátékosként ha szükség van rá, még betegen is kimegy a pályára, hogy társai segítségére lehessen. Nagyon nehéz ilyenkor szavakat találni, emléke mindig velünk marad......Fájó szívvel búcsúzunk, és osztozunk a gyászban családjával." – írták a Facebookon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.