Kanye West állítja, el akart válni feleségétől: az interneten ócsárolja gyerekei anyját

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Kanye West kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanye West az interneten ócsárolja feleségét és annak édesanyját: a rajongók nagyon aggódnak a mentális állapotáért. 

Kanye West botrányt robbantott ki mikor arról beszélt, Kim és ő majdnem a terhesség-megszakítás mellett döntöttek annak idején, mikor a valóságshow-sztár első gyermekükkel lett várandós. Nem csoda, hogy Kim Kardashian tajtékzott a dühtől,

férje azonban nem hagyta abba az ámokfutását: Twitteren folytatta a családi szennyes kiteregetését,

miközben mindenki aggódva figyeli, mi sül ki a botrányból és attól félnek, Kanye West mentális állapota finoman szólva is instabil.

Kanye West őrült ámokfutásba kezdett az interneten Forrás: AFP/Angela Weiss

Legutóbbi bejegyzésében arról vallott,

3 évvel ezelőtt majdnem elvált Kim Kardashiantól

miután a felesége egy szállodai szobában találkozott Meek Mill rapperrel, akivel egyébként Kanye együtt dolgozott. Állítólag a felesége és a rapper a börtönreformról beszélgettek, de ezt persze kanye nem hitte el. Leírta, Kim átlépett egy határt.

Kanye – aki elindult az amerikai elnökválasztáson – nemcsak feleségét, de anyósát is keményen kritizálta. Kris Jennert „Kris Jong-Un"-nak nevezte, és lányával együtt fehér felsőbbrendűséggel vádolja őket.

Azóta ugyan a rapper már törölte a posztokat, az internetről már sosem fog eltűnni. A bennfentesek szerint Kim és Kanye már nem élnek együtt, és hatalmas köztük a feszültség, ami nem csoda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.