Szörnyű tragédia: Majmok végeztek a családdal - Videó

ház majom tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az indiai család az udvaron aludt, amikor egy csapat majom jelent meg. Az állatok randalírozni kezdtek, aminek következtében a kerítés fala összeomlott, és maga alá temette a családot.

Hihetetlen tragédia okozta egy család halálát Indiában. Az anya négy gyerekével kiment az udvarra aludni, mivel elromlott a ventilátoruk.
Éjszaka egy csapat majom jelent meg, az állatok féktelen őrjöngésbe kezdtek, ugráltak a kertet körülvevő falakon, ami olyan rossz állapotban volt, hogy ennek következtében összeomlott, és maga alá temette a családot – írta a Daily Mail.

Csupán két gyerek élte túl a tragédiát, akiket súlyos állapotban kórházba szállítottak. A kerületi bíró, Vikram Singh azt nyilatkozta, a legjobb kezelést kapják, ezen kívül anyagilag is támogatják majd a családot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.