Autóbalesetben hunyt el a 3 éves Briya Kaur Gill

Forrás: Dreamstime -
halál kislány autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 3 éves kislányt elütötte egy autó. Kórházba szállították, de nem lehetett megmenteni az életét. 

Az angliai Leamingtonban elhunyt egy 3 éves kislány, Briya Kaur Gill, miután egy autó elsodorta. A gyermek súlyos fejsérüléseket szenvedett a baleset következtében, életét már nem lehetett megmenteni.

Elsodorta az autó a 3 éves kislányt - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A családja összetört, a környéken élőket pedig sokkolta az eset. A gyászoló szülők közleményben köszönték meg a rengeteg szeretetet, amit a tragédia óta kapnak, ugyanakkor arra kérnek mindenkit, hagyjanak időt nekik a gyászra. „Nagyra értékeljük a szeretetet, amit kapunk, ugyanakkor kérjük, hagyjanak időt nekünk a gyászra. A világunk elvesztette a színeit, az életünk soha nem lesz már ugyanolyan" – írták, majd megköszönték a rendőrség és a kórházi dolgozók munkáját.

Gyönyörű kislányunk a legszebb angyal lett"

A hatóságok letartóztattak egy 32 éves nőt, majd a további vizsgálatok elvégzéséig szabadon engedték - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.