Drámai felvétel: az égő lakásból dobta ki 3 éves testvérét a 10 éves gyerek

tűz lakás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 10 éves és 3 éves gyermeket magukra hagyták szüleik a lakásban, az ajtót is rájuk zárták, ezért nem tudtak máshogy menekülni a felcsapó lángok elől: az idősebb gyerek kidobta testvérét az ablakon, majd maga is kiugrott. 

Gyerekek kiabálására lettek figyelmesek a francia Grenoble nevű városban a környéken lakók, a lakás ablakán sűrű, fekete füst ömlött ki.

Rengeteg füst, lángok és robbanások is voltak az épületben. A gyerekek meg voltak rémülve, sírtak"

"Nincs kulcsunk" - kiabálta a nagyobb gyermek, ekkor már biztossá vált, hogy csak az ablakon kiugorva menekülhetnek meg a lángok elől. A 10 éves gyerek kidobta 3 éves testvérét az ablakon, majd maga is leugrott. 12 métert zuhantak. Csodával határos módon az összegyűlt segítők el tudták kapni mindkét gyereket, akik így sérülések nélkül megúszták az esetet. Két segítőnek azonban eltört a karja. A hatóságok vizsgálatot indítottak, hogy kiderüljön, mi okozta a tüzet, és az, miért hagyták magukra a szülők a lakásban a gyerekeket - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.