Bódi Csabi sejti, hol bujkálhatnak, akik meglopták őt

Instagram -
Bódi Csaba nyomozás lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feltörték Bódi Csabi autóját, amelyből 1,4 millió forintot loptak el. A tettesek nem lettek meg, noha az énekes tudja, kik voltak. Valószínűleg Németországba menekültek.

Június végén törték fel az énekes autóját, amelyből jelentős összeget loptak el. Noha a térfigyelő kamerák rögzítették, és Bódi Csabi a nevüket is tudja, egyelőre nem történt előrelépés az ügyben.
„Semmilyen fejlemény nem történt, hiába állt a rendelkezésünkre több olyan információ is, amivel a rendőrség a vélhető tettesek nyomára bukkanhatott volna" - mesélte Csabi keserűen a Ripostnak, de igyekszik túltenni magát a történteken.

„Ezt a dolgot lezártam, és igyekszem túltenni magam rajta. Inkább homokba dugom a fejem, hiszen ez csak pénz. Egészség legyen, és boldogság, a többi nem számít. Persze azért még bízom benne, és imádkozom a Jóistenhez, hogy a pénz előkerül, és oda tudom adni a rászorulóknak"

Bódi Csabi próbálja túltenni magát azon, hogy meglopták. Instagram

Ám nem rég érdekes információk kerültek a birtokába a tettesek hollétét illetően.

„Felszereltünk tizenhat megapixeles kamerákat, elintéztük, hogy az utca végén egy rendőrségre bekötött kamera legyen felszerelve, és a kereszt utcákban is raknak fel térfigyelőket. De azt is megfogadtuk, hogy a házban és a kocsiban sem tartunk a jövőben készpénzt. Ez egy súlyos tanulópénz volt nekem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.