Különös kegyetlenséggel végezte ki kisbabáját egy anya

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság csecsemő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogták a rendőrök azt az angol édesanyát, aki megölte a saját gyermekét.

- üvöltötte magából kikelve a nő az édesapának az észak-keleti London egy csendes utcájában csütörtök délelőtt 10 óra előtt nem sokkal.

A szomszédok elképedve figyelték, ahogyan a csecsemőgyilkost édesanyát bilincsben viszik el a rendőrök, míg a férje hisztérikusan üvöltött neki. Az eddigi információk alapján az anya, akinek a nevét egyelőre nem árulták el, bestiális kegyetlenséggel végezte ki csecsemőjét: elvágta a torkát.

Különös kegyetlenséggel végezte ki kisbabáját egy anya Forrás: Shutterstock

„Mikor én hazaértem az esti műszakból a csecsemő anyját már bilincsben vitték el a rendőrök, de velük is agresszív volt, és folyamatosan üvöltött. Az apa teljesen kikelt magából, egy helyben ült és artikulálatlanul ordított a fájdalomtól. Biztosan orvosi segítségre lesz szüksége" – nyilatkozta egy mentális betegekkel foglalkozó kórházi ápolónőként dolgozó szomszéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.