Tóth Gabi és Krausz Gábor hibát követtek el kislányukkal kapcsolatban

Forrás: instagram.com/gabor.krausz -
Tóth Gabi Krausz Gábor gyereknevelés hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krausz Gábor és Tóth Gabi mérhetetlenül büszkék gyönyörű kislányukra, Hannaróza Marikára. Nem is csoda, hogy folyamatosan fotókat posztoltak róluk közösségi oldalaikra. Ennek azonban vége, nem láthatjuk többé a kicsit...

Az elmúlt napokban Tóth Gabi és Krausz Gábor eltávolították közösségi oldalaikról a kislányukról készült fotókat. Bevallásuk szerint annyira büszkék a kicsire, hogy eleinte bele sem gondoltak abba, milyen veszélyei vannak annak, ha nagy plénum előtt mutogatják szerelmük gyümölcsét.

így altatja kislányát hannarózát krausz gábor Forrás: instagram.com/gabor.krausz

„Amikor elkezdtünk róla fotókat kitenni, nem gondoltunk bele, mi van a háttérben. Ez egy ösztönös döntés volt, mert büszkék voltunk, vagyunk a kislányunkra. Amikor szülővé válik az ember, egy csomó mindent menet közben tanul. Úgy gondolom, az nem szégyen, ha belátjuk a hibáinkat" - mesélte a Tények Plusz adásában Krausz Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.