Katalin hercegné rendre utasította Meghan Markle-t az utolsó találkozásukkor

Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang -
Meghan Markle Katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné és Meghan Markle kapcsolata nagyon megromlott. Már Vilmos herceg mindig kimért és tisztelettudó felesége sem akar jópofizni az egykori hollywoodi hírességgel.

Katalin hercegné eleinte mindent megtett annak érdekében, hogy jó viszonyba kerüljön sógornőjével, Meghan Markle színésznővel.

A helyzet azonban egyre romlott, Katalin nem bírta elviselni azt, ahogy Meghan a személyzettel viselkedik és nagyon bántotta, hogy Vilmos és Harry viszonya is miatta romlott meg ennyire. A megxit pedig az utolsó csepp volt a pohárban.

Bizony, bizony, vannak tiltott szavak Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

Utolsó találkozásukkor a mindig illedelmes Katalin alaposan helye utasította a celebkirálynőt: hiába próbált vele bájologni Meghan, egyetlen pillantásával tudatta a hercegné, hogy nem kér a társaságából. Undorral nézett sógornőjére, aki még hamarosan megjelnő könyvében is nehezményezte az estet - írja elle.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.