Baukó Éva úgy gondolja, sosem lesz szerencsejáték függő

Forrás: RTL2 -
szerencsejáték vallomás Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva nem mindennapi vallomást tett: elárulta, hogyan viszonyul a szerencsejátékokhoz. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Éva mostanában nem sűrűn posztol a Facebook-oldalára, pedig gömbölyű feneke és tengermély dekoltázsa sokak kedvencévé vált az évek során. Nemrég azonban friss, szexi fotóval rukkolt elő, a követői nagy örömére.

Sőt, mint kiderült, a híresség nemrég Győrben járt, ahol 50000 forintot nyert ruletten, de nem csak ezért érkezett oda, más szerepe is akadt: nem kevesebb, mint 700000 forint értékben adott át ajándékokat a vendégeknek. A ValóVilág egykori sztárja most pedig elárulta, milyen kapcsolatban áll a szerencsejátékkal:

Forrás: RTL2

"Addiktív személyiség vagyok, de a szerencsejáték iránt úgy gondolom, sosem leszek függő. Nem fogom eljátszani a pénzem, de ez nem azt jelenti, hogy ne szeretném az igényes szórakozást és a jó társaságot" - kezdte Éva, aki mostanság inkább jár kaszinózni, mint szórakozóhelyekre.

"Megmondom őszintén, szombatonként inkább megyek már egy kaszinóba, mint diszkóba. Meg kell tudni állni egy kisebb összegnél, és akkor nincs baj" - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.