Karanténba került Gábor Zsazsa özvegye, letartóztatták a reptéren

Forrás: Northfoto -
karantén Frédéric von Anhalt Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy elfelejtett gyümölcs - ez volt az oka annak, hogy hazánkba érkezve Frédéric von Anhalt azonnal karanténba került. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Gábor Zsazsa 2016 decemberében távozott az élők sorából, utolsó kívánsága az volt, hogy édesapja mellett nyugodhasson, eddig azonban özvegyének ezt nem sikerült teljesítenie. Frédéric ugyanis állami temetést szeretne Zsazsának - amihez Orbán Viktor beleegyezése szükséges -, ám most még az sincs megoldva, hogy a hamvai Magyarországra kerüljenek. Ehhez kapcsolódó ügyek intézése miatt repült Frédéric Európába, ám a hazafelé úton meglepetés érte.

Forrás: Northfoto

"Már becsekkoltam a müncheni reptéren, de a gép indulása előtt egy banánt is vettem az Executice Lounge egyik büféjében. A kézi poggyászomba tettem azzal a szándékkal, hogy a repülőn kényelmesen elfogyasztom, de megfeledkeztem róla. Miután leszálltunk Los Angelesben, az ellenőrzésnél a keresőkutya megugatta a csomagomat, és úgy szétkaptak, mint a karácsonyi libát.

Tüzetesen átvizsgálták a táskáimat, alaposan ellenőrizték a papírjaimat, és azonnal úgy határoztak, hatósági karanténba kell vonulnom két hétre. Függetlenül attól, hogy milyen eredményt mutat a koronavírustesztem. Mindezt egyetlen banán miatt. Ha nem lett volna nálam, nem kontrolláltak volna" - mesélte Anhalt a Blikknek.

Természetesen dühös a történtek miatt, de a legfontosabb mégis az, hogy negatívak a teszt eredményei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.