Eddig tart a csapadékos, hűvösebb idő

eső kánikula időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csapadékos napok után tér vissza a kánikula. 

Kedd


A hajnali eső, záport követően napközben egy átmeneti szünet lesz, majd délutántól délnyugat felől kiterjedt zivatarrendszer érkezhet DNy felől. Egyre több helyen alakul ki zivatar, akár felhőszakadással, jégesővel. 23 és 32 fok között alakul a hőmérséklet - ÉNy-on lesz a leghűvösebb. Az ÉNy-i szél estétől viharossá fokozódhat.


Szerda


Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé alakul ki eső, zápor, zivatar. 20 és 28 fok közé csökken a hőmérséklet. Élénk marad az ÉNy-i szél.

Csütörtök


Hajnalban délnyugaton még előfordulhat csapadék, majd észak felől sok napsütés valószínű. 28 és 32 fok közötti kánikula alakul ki.

Péntek és a hétvége


Kiváló nyaralóidőre van kilátás sok napsütéssel, országos hőséggel. Csak néhol fordul elő lokális zivatar. Az ÉK-i szél gyakran lesz élénk - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.