Pénz és nők miatt veszett össze az érdi és az enyingi család

leszámolás család Érd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két család olyan súlyosan összeveszett, hogy véres összecsapás tört ki közöttük egy érdi benzinkúton, ahol többen életveszélyesen megsebesültek, és egy ember meghalt. Most kiderült hogy mi is állt a háttérben.

Ahogy azt korábban megírtuk, egy enyingi és egy érdi család kezdett véres ámokfutásba egy benzinkúton, ahol egymásnak mentek autóval, és fegyverekkel csaptak össze. Két ember életveszélyes állapotba került, hárman súlyosan megsebesültek, egy ötven éves férfi pedig életét veszítette.

Kiderült, hogy a háttérben az állt, hogy az enyingi családból egy nő hozzáment az egyik érdi férfihoz. Csakhogy arra panaszkodott, hogy férje bántalmazta, és megcsalta őt, ezért hazament a családjához.
Ezután az érdiek azonban visszakövetelték azt a három millió forintot, amit az esküvőbe belefizettek – írta meg a Ripost.

Emiatt kezdődött meg a két család között az üzengetés a Facebookon, majd az enyingiek közül az egyik férfi azt mondta, hogy az esküvőn elcsábította egy érdi feleségét. Ezután történt a véres összecsapás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.