Kiderült, honnan indult Benkő László hamis halálhíre

Fotó: Life.hu -
betegség Benkő László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ország remegett meg, amikor szárnyra kelt Benkő László halálának híre. időbe tellett, mire kiderült, hogy szerencsére nem igaz. 

Ahogy azt megírtuk, Benkő László valóban kórházban fekszik, zenésztársai és a családja nagyon bízik a gyógyulásában. Mint az később kiderült, a híres billentyűs két hete elesett az utcán, eltört a térde, a bordája és műteni kellett. Később azonban szövődmények alakultak ki, ezért szorul még mindig kezelésre.

Most pedig az is kiderült, hogyan kelhetett szárnyra ez a tragikus hír:

"Egy fatális véletlen, egy félreértés vezetett oda, hogy Lacitól sorra búcsúztak az emberek. Egy Omega rajongói oldalon az egyik hölgy tag elvesztette egy barátját, és annyit írt ki: Isten veled, Laci! A rajongók azok után, hogy megjelent az újságokban, hogy a mi Lacink rosszul van, nem tudtak másra gondolni, csak arra, hogy Benkő halt meg" - mondta Kóbor János a Borsnak.

Fotó: Life.hu

Reméljük, hogy László mihamarabb felépül, és bízzunk a babonában, ugyanis akinek a halálhírét keltik, az elvileg sokáig fog élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.