Fia még nem tudja, hogy édesanyja meghalt, amikor rázuhant az öngyilkos férfi - Videó

halál öngyilkos gyász öngyilkosság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ötven méter magasból ugrott ki egy épületből az öngyilkos férfi, ráesett egy nőre az utcán, aki életét veszítette. Erzsébet egy másfél és egy három éves gyerek édesanyja volt. Férje egyelőre képtelen elmondani fiúknak, hogy anyukája nincs többé.

Megtörve mesélt a tragédiáról Erzsébet férje. A nőre Újbudán rázuhant egy férfi, aki öngyilkosságot kísérelt meg, és kiugrott egy épületből. Csakhogy ezzel megölte a kétgyerekes anyát is.

Gábor a Tényeknek adott riportban mesélt arról, neje a karjai között halt meg, három éves kisfiúk szeme láttára. A gyereknek még nem tudta elmondani, hogy anyukája nem jön haza többé, úgy tudja, kórházban van, mert súlyosan megsérült. De az apa szerint érzi, hogy mi történt.

A kisfiúnak pszichológus foglalkozik majd, és Gábornak is szüksége lesz szakember segítségére, hogy ne úgy emlékezzen feleségére, hogy a kezei között fekszik élettelenül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.