Egy bocsánatkérésre vár a feleségét gyászoló kelenföldi férfi

Fotó: Polyák Attila - Origo -
öngyilkos gyász anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
B. János, klímaszerelő úgy tudni szerelmi bánat és megélhetési problémák miatt vetette magát ki egy épületből, meggyilkolva ezzel egy kétgyerekes családanyát, akire rázuhant. A férfi családja egyelőre nem kereste fel a gyászoló apát, akinek viszont jól esne egy bocsánatkérés.

Két kisgyereket hagyott hátra az a nő, akire egy öngyilkos férfi zuhant rá egy 15 emeletes lakóházból.
B. János hozzátartozói elmondták, a férfi szerelmi csalódás miatt vetett véget életének, illetve az is szerepet játszott döntésében, hogy a koronavírus miatt veszélybe került a megélhetése.

Az öngyilkos férfi szerelmi bánat miatt vetette ki magát az ablakon. Fotó: Polyák Attila - Origo

A család teljesen összetört az eset után, és borzasztóan sajnálják, ami az édesanyával történt. Ám egyelőre nem keresték fel a gyászoló férjet.

„Sokat gondolkodtam az elmúlt napokban. Igazából nem is lennének komoly elvárásaim, de egy bocsánatkérés jólesne" - árulta el Blikknek a férfi, akinek a történtek óta rengetegen ajánlották fel segítségüket a gyerekekkel kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.