Meglepő fordulatot vett a Deák téri kettős gyilkosságban folytatott nyomozás. Ugyanis gyanúsítottként most az egyik áldozat öccsét is kihallgatják, állítólag ő kezdhette a kötekedést.

Két halálos áldozata is lett egy a Deák téren kialakult összetűzésnek két banda között. Cs. Krisztián a vita során kést rántott, és leszúrta K. Gergelyt és Cs. Lászlót. A tettest letartóztatták egy ikerpárral együtt, előzetesben várják a tárgyalást.

Ám most úgy tűnik, újabb fordulatot vesz az ügy.
„Az ügyben a három letartóztatott gyanúsítotton kívül még két személyt, egy 19 éves és egy 17 éves fiút kihallgattak csoportos garázdaság bűntette miatt" - nyilatkozta a Borsnak Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője.

Úgy tudni, a 19 éves fiatalember, K. Gergely testvére először a szórakozóhely biztonsági őreivel kötekedett, ebbe avatkozott bele Cs. Krisztián és bandája.

Deák téri kettős gyilkosság ügye új fordulatot vehet.Fotó: Szabó Gábor - Origo

A gyilkossággal vádolt férfi édesanyja nagyon bízik abban, hogy kiderül, mi is történt valójában.
„Az elejétől kezdve abban bízom, hogy előbb-utóbb kiderül a teljes igazság. Éreztem, hogy egyszerűen nem arról van szó, hogy két teljesen ártatlan fiúba belekötött egy kaszaboló gyilkos. Nagyon remélem, hogy a fiam igazságos büntetést kap, hiszen sokat számítanak az enyhítő körülmények is" – mondta az asszony a Borsnak.