Üzenj te is Benkő Lászlónak, hogy mihamarabb meggyógyuljon

betegség Omega (együttes) Benkő László gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges ötlettel állt elő nemrég az Omega együttes: így szeretnék támogatni zenésztársukat, Benkő Lászlót. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Benkő László halálhírét keltették a neten nemrég, aztán kiderült, hogy a zenész valóban kórházba került, de szerencsére egyáltalán nincs életveszélyes állapotban. Néhány nappal ezután fia, Benkő Balázs is nyilatkozott édesapja állapotáról, majd Kóbor János is elárult néhány részletet a történtekről.

Egy ország várja, hogy Benkő László visszatérjen a színpadra, ám most kivételesen tehetünk is valamit azért, hogy támogassuk szeretett zenészünk gyógyulását:

"Omegások a Föld kerekén!

English text below / Deutscher text unten
Most van itt az ideje, hogy mindannyian, akik szeretnénk Benkő Lacit mielőbb biztonságban tudni, kifejezzük szeretetünket, bátorítsuk és erőt adjunk neki. Pontosan erre van szüksége, hogy érezze a rajongók, ismerősök, barátok ezreinek szeretetét. Arra invitálunk mindenkit, aki üzenni szeretne Benkő Lacinak, hogy küldjön egy rövid videót erre a címre:

gyogyuljmeglaci@gmail.com

Az üzenetek, jókívánságok hossza maximum 10 másodperc lehet – így sokszínű és változatos videókat tudunk készíteni, amelyeket folyamatosan eljuttatunk hozzá. Mielőbbi gyógyulást kívánunk Benkő Lacinak, visszavárjuk az Omega színpadára! Jelentkezzetek minél többen, mutassuk meg, hogy az Omega egy nagy család, hittel és szeretettel!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.