A koronavírus-járvány első hullámában jött világra Deborah Kavanagh és William Deaville második kislánya, aki egy óriási tumorral a nyakán született.

A baba 2020. április 18-án a koronavírus-járvány kellős közepén született. Születése nem volt komplikációmentes, mivel egy hatalmas tumorral a nyakán jött a világra. A neheze még csak ezután következett, mert a nyakán kinőtt daganatot rövid időn belül el kellett távolítani, mivel akadályozta a kislányt a légzésben. 

A kisbabáért, aki a Kayleigh nevet kapta 34 orvos küzdött az életéért a manchesteri St Mary's kórházban. Az operáció közben szívrohamot kapott és vérátömlesztésre is szüksége volt, de az orvosok remek munkájának köszönhetően a műtét sikeres volt és Kayleigh június 25-én végre hazamehetett családjához, ahol szülei mellett nővére is izgatottan várta a kishúga érkezését. 

Forrás: NORTHFOTO/¬© Manchester University NHS Foundation Trust / SWNS.COM/Manchester University Nhs Foundation Trust / Swns.Com

A szülők, Deborah Kavanagh és William Deaville nem győztek hálálkodni az orvosoknak, nagyon hálásak, hogy a kislányuk jól van és a körülményekhez képest ilyen jó állapotban tudták hazavinni Kayleight. 

Kayleigh Deaville a sikeres műtét után.Forrás: NORTHFOTO/¬© Manchester University NHS Foundation Trust / SWNS.COM/Manchester University Nhs Foundation Trust / Swns.Com