Hónapokig megjátszotta, hogy halálos beteg, csak hogy ne hagyja el a barátnője

betegség színlelés párkapcsolat rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevin Bevis annyira kétségbeesett, hogy a barátnője elhagyja, hogy kitalálta, rákos beteg, így a nő vele maradt. Minden téren kiszolgáltatta magát vele, még az állítólagos kezeléseire is elvitte a nő.

A 38 éves férfi durván uralkodott párján, Karen Gregoryn, és többször bántalmazta is őt. A nő ezért úgy döntött, hogy elhagyja, mire a férfi azt hazudta, hogy gyomorrákja van. Karen nem gyanakodott az átverésre, megsajnálta Kevint, és vele maradt.

A férfi még kemoterápiás kezelésekre is elvitette magát a kedvesével, csakhogy sosem engedte, hogy bemenjen vele a kórházba. Gyógyszeradagolóját vitaminokkal töltötte fel, és bottal járt, sőt még ájulást is színlelt, hogy hiteles legyen a sztorija.
Az 50 éves nő pedig gyanútlanul kiszolgálta őt, fürdette, ette, sőt még pelenkázta is. A férfi sehová sem engedte el őt.

Akkor lett neki furcsa a dolog, amikor a fészerben megtalálta a vitaminos dobozokat, és látta, hogy a bogyók teljesen olyanok, mint a rákra szedett pirulák. Ezután a betelefonált a kórházba, ahol kiderült, nincs Kevin Bevis nevű páciensük.

Amikor kérdőre vonta a férfit, az üvöltözni kezdett vele, és agresszív lett. Végül a feljelentette párját, és a nyomozás során hamar kiderült, hogy az makkegészséges.
Kevint 18 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték a betegség színleléséért és családon belüli erőszak miatt – írta a Mirror.

Milyen ember az ilyen? Velem volt amikor elveszítettem az unokahúgomat aki rákos volt. Tudta, hogy mennyire megviselt a dolog, és tudta, hogy képtelen lennék magára hagyni egy beteg embert" – mondta elkeseredve az asszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.