Bochkor Gábor keményen odaszúrt Sebestyén Balázsnak: nincs vége a rivalizálásnak

Forrás: ATV -
rádió Bochkor Gábor Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábort újra hallhatják reggelente, méghozzá a Retro Rádióban, így a rivalizálása is folytatódik Sebestyén Balázzsal. Ezt mondta a rádiós a kollégájáról. 

Bochkor Gábor új társsal egy új rádión tér vissza a hallgatók életébe: a Retro Rádión lesz hallható, méghozzá Lovász Lászlóval együtt. Így a konkurenciával, Sebestyén Balázzsal folytatott csipkleődés sem ér véget.

Bochkor Gábor odaszúrt Balázsnak Forrás: ATV

"Unom Balázs poénkodásait. Amikor olyan helyzetben voltam, hogy alattam zártak be rádiókat, olyankor mindig nagyon sajnálta a dolgot. Amikor visszatérünk, akkor pedig a háttérből hallom, iszonyatosan ideges. Nem befolyásol, egyébként meg illene időben beérkezni a rádióba, ha jó parkolóhelyet akar" - mondta a Blikknek Bochkor. Ezzel pedig Balázs vele kapcsolatos viccelődésére utalt arról, hogy vajon a két ugyanabban az épületben dogozó rádiós közül majd kié lesz a jobb parkolóhely.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.