A közeledő viharok miatt még a rendőrség is figyelmeztetést adott ki

Forrás: MTI -
rendőrség vihar autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A viharok, zivatarok miatt a rendőrség kéri a szabályok betartását és a felelősségteljes magatartást. 

"A rendőrség kéri, hogy a közúti közlekedésben résztvevők fokozottan figyeljenek a KRESZ szabályainak betartására, mert a korlátozott látási viszonyok között közlekedők nagyobb veszélynek vannak kitéve. A gépkocsival közlekedők zivatar esetén fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek! A kerékpárosok, gyalogosok saját, illetve mások biztonsága érdekében lehetőleg használjanak láthatósági eszközöket!

Korábbi hatalmas vihar Budapesten Forrás: MTI

Az időjárási frontok változása jelentősen növeli a rosszullétek számát, egyeseknél tompaságot, másoknál fokozódó ingerlékenységet válthat ki. A közlekedésben résztvevőknél ilyenkor fokozottan jellemző a koncentráció hiánya, amely a reakcióidőben is jelentkezhet. Kérjük az autósokat, legyenek türelmesek, vezessenek kissé lassabban, tartsanak nagyobb követési távolságot! Vigyázzanak egymásra!

...hogy mindenki hazaérjen!" - olvasható a polcie-hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.