Bántalmazó kapcsolatából gyilkosa karjaiba menekült a magyar nő

gyilkosság London bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sz. Henriett holttestét egy londoni lakás mélyhűtőszekrényében találták meg. A nő bántalmazó kapcsolatban élt, melyből ugyan sikerült kilépnie, ám a sors kegyetlen volt hozzá: új párja nem biztonságot nyújtott, ellenkezőleg, elvette az életét.

A kétgyermekes nő éveken keresztül élt egy olyan férfival, aki terrorban tartotta őt. Végül nehezen, de sikerült kilépnie ebből a kapcsolatból. Henriett azt hitte, megtalálta a boldogságot, ám csalódása végzetes kimenetelű lett - írja a Daily Mail.

Amikor volt párja kidobta őt az ötödik emeleti erkélyükről, akkor ismerkedett meg későbbi gyilkosával, Zahid Younissal, akit abban az időben szintén a londoni kórházban ápoltak. Az intézmény falain belül szövődött köztük a szerelem, ami Henriettnek rengeteg erőt adott. Azt hitte, annyi évnyi szenvedés után végre ő is boldog lehet.

A folyamatos fizikai bántalmazás végül tragédiához vezetett (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Zahid először kedves, figyelmes volt a nővel, de ez hamar megváltozott és a magyar nő élete rémálommá vált. A folyamatos fizikai bántalmazás végül tragédiához vezetett: Zahid egyszer annyira megverte Henriettet, hogy belehalt a sérüléseibe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.