Kelenföldi öngyilkos gyilkosság: A kisfiú és az elhunyt anya még kapcsolatban vannak

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál öngyilkos Kelenföld öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő dolgokat mesélt a nemrég elhunyt Erzsébet özvegye: szerinte Márton fia valahogy kapcsolatban van az édesanyjával. 

Ahogy azt korábban megírtuk, nemrég öngyilkos lett egy férfi Kelenföldön: leugrott a 14. emeletről, de véletlenül ráesett egy 41 éves, kétgyermekes nőre, aki az utcán állt éppen. Mindketten meghaltak.

A 42 éves B. János szerelmi bánat miatt dobta el az életét, illetve azért, mert a koronavírus-járvány miatt bizonytalanná vált a megélhetése. Az elhunyt nő családja gyászol, özvegye, Gábor egyedül maradt két közös gyermekükre, Mártonra és Bogira.

Az apa azt meséli, hogy a 3 éves fiú és Erzsébet elválaszthatatlanok voltak, ám most mégsem keresi az anyját, amit nagyon furcsának talál. Márton úgy tudja, édesanyja nagyon csúnyán beütötte a fejét, ezért kórházba került.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Úgy gondolom, hogy Márton és Erzsébet kommunikálnak egymással. Olyan dolgok történnek, amelyeket nem tudok megmagyarázni.

a Borsnak

Gábor egy pszichológust is bevont, hogy segítsen elmondani az igazságot Mártonnak, illetve, hogy megkönnyítse számára a gyászfolyamatot, ám a szakember azt mondta: nem az igazság hanem a felejtés jelenleg a lényeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.