Hátborzongató! Feltámadt egy halott a hullaházban

Forrás: Shutterstock -
Oroszország hullaház hulla életre kelt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy orosz hullaházban dolgozó alkalmazott biztosan nem fogja elfelejteni a napot, amikor munka közben közvetlen mellette felébredt az egyik halott Oroszországban.

A 81 éves orosz Zinaida Kononovánál műtét közben komplikációk léptek fel és leállt a szíve. Miután halottnak nyilvánították, értesítették a családot a halálhírről, akik rögtön el is kezdték szervezni a temetést, ezt követően az idős nő holttestét pedig elszállították a hullaházba.

7 órával később Zinaida a hullaházban fekve kis híján halálra ijesztette az ott dolgozó személyzetet, mikor a földön fekve találtak rá

- írta meg a Daily Star.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Az idős nő ugyanis megpróbált lemászni az ágyról és kijutni a hullaházból, de végül nem sikerült neki. Egy mentős lépett be a házba, aki azt hitte, hogy a halottakkal beszélgető hullaházi dolgozó megbolondult, majd később látta meg, hogy Zinaida él és segítségre szorul.

A feltámadt asszonyt azonnal az intenzív osztályra vitték és értesítették a családot arról, hogy mi történt.

Mint utólag kiderült, az idős hölgy az operáció során 15 percig a klinikai halál állapotában volt , de úgy tűnik, a legnagyobb megdöbbenésre, hogy sikeresen visszatért az élők sorába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.