Pachmann Péter zenekar énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pachmann Péter él-hal a rock zenéért. Azt azonban kevesen tudják róla, hogy nem csak hallgatni, de előadni is szereti a dalokat. Ezúttal nem csak műsorvezetőként, hanem énekesként is láthatja őt a közönség.

A Nagy Duett című műsorban Péter-Szabó Szilvia oldalán már hallhattuk, hogy Pachmann Péternek jó hangja van. Azt azonban kevesen tudhatták róla, hogy énekesi ambíciói is vannak.

Ezúttal a műsorvezetői széket színpadra cserélte

és egy videóklipet is forgatott, amiben ő énekel.

Pachmann Péter Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Régóta a bakancslistámon szerepelt, hogy készítsek egy videóklipet, de nem olyan értelemben, hogy mondjuk a Junkiesnak, hanem olyat, amiben én is énekelek. Megkerestem az AvantGarden nevű zenekart, Pálfalvy Attilát és Alföldi Miklóst, akik nagyon nyitottak voltak arra, hogy a szintipopos világukat egy kicsit rockosítsák. Az első videóklip, ami ma megjelenik, az épp egy nagyon lírai szerzemény, kevésbé rockos, de a második dal már jóval zúzósabb lesz" - mesélte a Ripostnak Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.