Újabb információ került napvilágra Madeleine McCann feltételezett gyilkosáról

Forrás: Getty Images -
gyilkos Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány szemtanú szerint  egy másik férfi társaságában látták a 13 évvel ezelőtt eltűnt kislány, Madeleine McCann feltételezett gyilkosát, amikor Portugáliában egy játszótéren kisgyerekeket zaklatott szexuálisan. 

A 43 éves Christian Brücknert 2017-ben tartóztatták le Sao Bartolomeu de Messinesben, amikor négy, nyolc és tizenkét év közötti gyermeknek mutogatta a péniszét– számolt be a Daily Mail rendőrségi jelentések alapján.

Már 13 éve eltűnt. Forrás: Getty Images

A megrémült gyermekek azzonal szóltak a szüleiknek, mire a szatír térdig letolt nadrágban a játszótéri csúszda alá rejtőzködött. Egy szolgálaton kívüli rendőr sietett a kétségbeesett szülők segítségére, ám mikor erősítést kért, a szemtanúk szerint a helyszínről egy másik szőkés hajú férfi elmenekült.

A lap szerint a szatír férfi személyleírása nagyon hasonló ahhoz a férfiéhoz, akit egy Brücknerhez hasonló férfival láttak a hároméves brit kislány, Maddie McCann eltűnésének éjszakáján 2007-ben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.