Majdnem belehalt a pókcsípésbe, brutális ami a lábával történt – Fotók

Forrás: Thinkstock -
pók pókcsípés kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy pók csípte meg a brit férfi lábát, ami olyan súlyos reakciókat indított el a szerveztében, hogy majdnem belehalt. Kis híján elveszítette a lábát, és még hónapok után sem jött helyre.

Egy kambodzsai nyaralás vált rémálommá az 56 éves férfi számára. Andrew Hodges egy reggel égető fájdalmat érzett a lábszárában, majd meglátta, hogy az óriásira dagadt. Ezt követően hallucinálni kezdett, majd összeesett.
A kórházban az orvosokat is sokként érte a látvány, amputálni akarták a végtagot. Andrew azonban inkább megszökött, minthogy elveszítse a lábát, és antibiotikummal kezdte kezelni magát otthon. Nyolc hónap után valamennyire helyrejött, de anyagilag szinte tönkrement a történtek után.

A fotó illusztráció. Forrás: Thinkstock

Ráadásul a koronavírus miatt nem tud hazamenni, reméli, hogy testvérei tudnak rajta segíteni.
Azt mondja, nem látta a pókot, de biztos benne, hogy annak a csípése okozta a problémát, hiszen a helye is látszódik - írta a Lad Bible.

A fotókat ITT tudod megnézni, csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.