Sokkoló részletek a VV Fanni-ügyben: megszólalt a nyomozó

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Gál Sándor VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő részleteket árult el a nyomozó, Gál Sándor.

Gál Sándor, alezredes döbbenetes részleteket árult el a közel három éve tartó ügyről. A nyomozó többször kihallgatta a gyanúsított B. Lászlót, aki szerinte egyértelműen előre kitervelt gyilkossággal vádolható. A nyomozás során B. László kocsijában megtalálták Fanni 22 milliliter vérét, valamint 25 kiló hidrogén-klorid oldatot a siófoki házban.

„Érdekes, és ez eddig sehol nem hangzott el, hogy abban a bizonyos bérlakásban el volt rejtve négy és félmillió forint, amit B. László nem talált meg. Ott a lakásban különben vérnyomok sem maradtak, miként a liftben sem. Viszont lent, a mélygarázsnál, a betonos talajon a nyomozóknak sikerült a lány vérét rögzíteniük" - magyarázta Gál Sándor a Story Magazinnak. "Meggyőződésem, hogy Fanni holtteste soha nem fog előkerülni, és abban sem vagyok biztos, hogy a Duna lehetett a sírja. A duna, amit százszor, ezerszer oda-vissza átvizsgáltattunk..."

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.