Döbbenet: nem a saját fiát kapta vissza az anya a gyerekrablás után

Forrás: Thinkstock -
pedofil anya gyerekrablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christine Collins élete rémálommá vált, amikor kilenc éves kisfiát elrabolták az udvarukról. A megpróbáltatásokat csak tetézte, hogy bejelentette a rendőrség, hogy megvan a gyerek. Csakhogy az anyának egy másik fiút adtak át, és senki sem hitte el neki, hogy az nem az ő fia.

Még 1928-ban rabolták el a kertjükből a kilenc éves Walter Collinst. Már ez önmagában felér egy valóságos rémálommal egy anya számára, ám ami ezután történt az egészen elképesztő.

Christine Collins-szal ugyanis öt hónap után közölték, hogy megtalálták a kisfiát, hatalmas sikersztorit csináltak az ügyből, nagy volt a médiavisszhangja. Csakhogy a nő azonnal rájött, hogy a gyerek, akit a rendőrség átadott neki, nem az ő fia. Ezt rögtön közölte is velük, ám senki sem hitt neki. Sőt, a közvélemény és a rendőrség is bolondnak gondolta őt.

A fotó illusztráció. Forrás: Thinkstock

Az anya elkezdett bizonyítékokat gyűjteni, ám a hatóságok nem hagyhatták, hogy besározza a hírnevüket, ezért őrültnek állították be, pszichiátriára került, ahol durva elektrosokk-kezelésnek vetették alá – írta a Bors.
Csakhogy időközben elfogták a winewille-i pedofil sorozatgyilkost, akinek több gyerek halála szárad a lelkén. Gordon Northcott elrabolta a fiatalokat, és farmján tartotta fogva, méghozzá tyúkketrecben. Molesztálta, majd kegyetlenül meggyilkolta a gyerekeket. Mint kiderült, köztük volt Walter Collins is.

Ám Christine még ezután sem fogadta el fia halált, ugyanis egy mendemonda szerint az egyik gyerek megszökött a farmról. A nő szentül hitte, hogy az ő Walterje volt az.

Az elképesztő történetből Clint Eastwood filmet is készített Elcserélt életek címmel, amelyben Angelina Jolie játssza a hányatott sorsú anyát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.