Botokkal támadták meg egy Gödöllői bár vendégeit

karó bár Gödöllő támadás bot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gödöllői nyomozók őrizetbe vették azt a három férfit, akik több embert is megsebesítettek egy bárban.

A rendőrségre 2020. augusztus 28-án este érkezett a bejelentés, miszerint egy gödöllői szórakozóhelyen több embert karókkal és botokkal bántalmaznak. A gyanú szerint a három férfi mulatozni indult a bárba, ott azonban néhány kör elfogyasztása után a csapat egyik tagja és egy ott tartózkodó férfi összeszólalkozott egymással, majd dulakodás alakult ki közöttük. A nemkívánatos vendégek ezt követően távoztak a helyszínről, azonban kis idő múlva

karókkal és botokkal felfegyverkezve tértek vissza. Azonnal a tömegre támadtak, és a náluk lévő husángokkal vaktában dobálóztak és ütöttek, akit csak értek, melynek során többen megsérültek.

A rendőrök a három férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásuk indítványozását, melyet a bíróság azóta elrendelt. Velük szemben a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le - police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.