Partnert keres a negyed tonnás Géza: 140 kilós lányt szeretne, akivel együtt fogyhat

Rácz Géza lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország legkövérebb tinije egy lánnyal együtt vágna bele legújabb projektjébe: 140 kilósnak kell lennie a hölgynek. 

Schobert Norbi segítségével már 30 kilótól szabadult meg Rácz Géza, az ország legkövérebb tinije. 300 kilóról indult, és most ideje magasabb fokozatra kapcsolni. Norbi ezért elhatározta, hogy más módon is megpróbálja motiválni őt.

Rácz Géza partnert keres a fogyáshoz Forrás: Youtube/Géza élete Official

"Készítünk együtt egy ducitorna-sorozatot, amit bárki ingyen megnézhet majd a YouTube-on. Hogy még nagyobb kedved legyen a mozgásra, keresünk neked egy hozzád illő, 14-17 éves, szép arcú lányt, aki többféle szempontból is a másik feled lehet. Te 300 kilóról indultál, ezért fontos, hogy ő körülbelül 140 kiló legyen" - mondta Norbi Gézának.

"Alig várom, hogy találkozzak az illetővel. Nincsenek nagy elvárásaim vele szemben, de az igazán fontos szempontokból nem engedek. Legyen kedves, hűséges, és le akarjon fogyni. Így tudjuk egymást motiválni" - árulta el a Borsnak a fiú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.