Lánya szeme láttára szúrta le feleségét az öngyilkos férfi

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság aktuális öngyilkosság tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lánya szeme láttára szúrta le feleségét a négyggyermekes édesapa, majd a szörnyű tett után magával is végzett az autóban. 

Egy borsodi községben, Pácinon történt a tragikus gyilkosság. Az édesapa, H. János kedden éjszaka Sárospatakról indult az említett községbe, ahol volt felesége és lekisebbik lányuk élt. Amikor odaért a a volt feleségéhez, Natasához, berontott a házba és a lánya szeme láttára több késszúrással végzett vele. Ezt követően, mint egy őrült kirohant az utcára, beült az autójába és elindult haza.

Leszúrta feleségét Pácin egy férfi, majd magával is végzett. Forrás: police.hu

Még útközben az autóban János késsel felvágta az ereit, majd egy álló autónak hajtott. A kiérkező rendőrök már csak a holttestét találták meg a szétroncsolódott autóban.

A helyiek ingerült, feszült embernek ismerték még Jánost, mindenki úgy tudta, hogy a felesége is előle menekült Sárospatakról Pácinra a lányával.

"Itt senki nem látott és nem hallott semmit, bizonyára mindent jó előre kitervelt. Úgy tudjuk, már késsel érkezett, aztán a lányka kirohant a házból. Bele sem merünk gondolni, mit láthatott szegényke. Nagyon reméljük, hogy nem kellett végignéznie az anyja haláltusáját. Mindenesetre, még szerencse, hogy még időben kiszaladt a házból. Bele sem merünk gondolni, hogy mi történt volna, ha bent marad. Nem tartjuk kizártnak, hogy az az őrült vele is végzett volna, amilyen állapotban volt, nem nézte volna azt sem, hogy a saját lánya életére tör"

- mesélte az egyik helyi lakos a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.