Berki Krisztián kitálalt: hatvanmilliót és egy luxusautót adott a szakítás után Hódi Pamelának

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela -
Hódi Pamela vagyon szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Hódi Pamela 5 évig tartó kapcsolata már lassan három éve véget ért. Bár mindkettejüknek van szerelme, az adok-kapok még mindig nem ért véget. Ezúttal Berki sosem hallott részleteket mesélt a különválásukról.

A Bréking című műsorban Berki Krisztián elárulta, hogy feleslegesnek tartja a házassági szerződést. Demcsák ezek után arról kérdezte műsorvezető társát, miként váltak külön annak idején Hódi Pamelával. A botrányhős celeb ezúttal sem kertelt és elárulta, hogy egy nagyobb vagyont hagyott ott gyermeke édesanyjának.

Berki Krisztián Hódi Pamela Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

„Én egy lottónyeremény árát hagytam ott: hatvanmillió forintot és egy új autót.

Nálunk ez úgy történt, hogy Berki Krisztián és dublőre mindent finanszírozott, ő pedig a saját bevételeit eltette. Amikor szakítottunk, akkor azt mondtam, hogy nincsen közös, de az eltett vagyon az mind az övé, meg kap egy új autót. Az öt év alatt, amíg együtt voltunk, megspóroltam neki"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.