Gáspár Laci koronavírusos – Nem vehet részt az Álarcos énekes forgatásán

Forrás: Facebook/Gáspár Laci -
Álarcos énekes Gáspár Laci koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes Covid-tesztje pozitív lett, Gáspár Laci nem vette észre, hogy megfertőződött a koronavírussal, mivel nincsenek tünete. Most otthoni karanténba került, egyelőre nem vehet részt az Álarcos énekes forgatásán.

Gáspár Laci nem érezte rosszul magát, éppen ezért nem is gyanakodott arra, hogy megfertőződött a koronavírussal. Covid-tesztje azonban pozitív lett, így azonnal karanténba került – derült ki az RTL Klub sajtóközleményéből.

Gáspár Laci koronavírusos, eddig nincsenek tünetei. Forrás: Facebook/Gáspár Laci

Az énekes így nem fog szerepelni az Álarcos énekes harmadik és negyedik adásában, „vendég-nyomozók" helyettesítik majd őt a műsorban.

Szerencsére kiderült a kontaktkutatásból, hogy Laci a fertőzés óta nem érintkezett a stábtagokkal. Ennek ellenére a produkció azonnali tesztelést rendelt el mindenkinél, de nem lett pozitív eredmény egyik dolgozónál sem, így a forgatás tovább folytatódhat a megfelelő biztonsági előírások mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.