Curtis vallomása: reméli, hogy egyszer újra boldog lehet

Forrás: Instagram, Curtis -
párkapcsolat magánélet Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír: válik Curtis és kedvese, Kriszti. A rapper az érzéseiről mesélt.

A Bors nevű napilapnak adott interjújában Curtis elmesélte, hogy bár őt is nagyon megviselte a koronavírus miatti intézkedés-sorozat, igyekszik pozitívan tekinteni a jövőbe. Elárulta, hogy számára azért volt jó is abban, hogy befagyasztották a koncertezést, hiszen láthatta a kisfia első lépéseit.

Curtis Forrás: Instagram, Curtis

Bár Curtis és kedvese alig egy éve fogadtak örök hűséget egymásnak, a frigy sajos nem sikerült túl hosszúra. Pár nappal ezelőtt jelentették be, hogy néhány hónapja már külön élnek.

A rapper és exe is nehéz időszakon mennek keresztül, de igyekeznek kisfiuk érdekében minél több időt együtt tölteni és békében elválni. Curtis reméli, hogy hamarosan újra boldog lehet.

"Vannak és lesznek is még nehéz napok, de azt gondolom, elég pozitív és erős vagyok, és hiszem, hogy még egyszer boldog leszek"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.