Love Bistro: karanténba került a műsor szerelmespárja

Forrás: TV2 -
Love Bistro szerelmespár karantén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Love Bistro szerelmespárja, Panyik Anita és Keresztessy Márk karanténba kényszerült egy külföldi utazás miatt.

Anna és Márk nyaralás után kényszerültek karanténba. Tesztet nem csináltattak, mert biztosak voltak abban, hogy nem kaphatták el a vírust.

„A Kanári-szigeteken nyaraltunk, ami a kiutazásunk közben sárga jelzésű lett, így borítékolható volt, hogy otthon karantén vár ránk. Miután hazaérkeztünk természetesen egyeztettünk a Népegészségügyi hivatallal, és végül úgy döntöttünk Márkkal, hogy nem végeztetjük el a teszteket, hanem kivárjuk a kéthetes házi karantént. Biztosak vagyunk benne, hogy nem kaptuk el a vírust, hiszen nem jártunk olyan területen.

Nem léphetünk ki az ajtón, még a kertbe sem megyünk ki. Kettőnk közül ezt én bírom nehezebben, hiszen mindig mennék valahova, nem bírok egy helyben maradni. De most muszáj!

Márk viszont gondoskodik arról, hogy egy pillanatig se unatkozzak: moziesteket szervez, kettesben fesztiválozunk, vagy éppen kiülünk az erkélyre koktélozni. Na meg nézzük a műsort! Ő minden hülyeséget kitalál, végtelen az ötlettára, én pedig nagyon hálás vagyok ezért neki" - mesélte a Ripostnak Anita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.