Jakupcsek Gabriella vallomása: "Én ebből a szakmából már kifelé megyek"

tévézés műsorvezető műsorvezetőnő Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella közel harminc éve tévézik. A műsorvezetőnő több magazin- és showműsorban is feltűnt az évek alatt, jelenleg pedig saját nevével fémjelzett műsora fut. De vajon hogyan látja magát a szakmában? Erről beszélgetett Kadarkai Endrével és Falus Andrással.

"Tud az ember jó lenni, de sok múlik azon, hogy az ember jókor hagyja-e abba a tévézést. Azt gondolom, a mi szakmánkban nem megengedhető, hogy valaki csak egy műfajban dolgozzon...Aki olyan komplexül dolgozott, mint én, olyat nem ismerek.

Nem azt mondom, hogy elégedett vagyok azzal, amit csinálok, mert tudnám jobban, szebben, hatékonyabban, csinálni, de nem biztos, hogy én már meg fogom tudni ezt valósítani, mert én ebből már kifelé megyek"

-mondta Gabi, aki elárulta, hogy mivel nagyon érzékeny, minden felvételnél van nála zsebkendő.

"Én nagyon sokszor elsírom magam a legkülönfélébb dolgokon, de én ezt így hagyom...Hányszor volt olyan, hogy egy adásban leállították a felvételt, mert kijött két könnycsepp, és nem értettem, hogy mi történik."

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.